Kees Hin BandenKees Hin BandenKees Hin BandenPhoto by Fabian on Unsplash

Reparatie bij Kees Hin Banden

Een lekke band betekent lang niet altijd dat u een nieuwe band zult moeten aanschaffen: in veel gevallen kunnen wij de band repareren, zodat deze weer een tijd mee kan.

Dat geldt overigens voor alle typen banden. Voor uw:

  • Tractor, Auto en Motorfiets
  • Caravan en Camper
  • Motormaaier en Kruiwagen
  • Aanhangwagen en Paardentrailer

Reparatie of vernieuwen?

Wij vertellen u graag of reparatie nog de moeite loont of dat u beter kunt investeren in een nieuwe band.

Wielen uitlijnen

Voor een goed stuurgedrag en voor een normale bandenslijtage worden wielen onder een bepaalde hoek geplaatst.

Laat de uitlijning controleren wanneer de auto schade heeft gehad, of als er onderdelen zoals stuur/fuseekogels, schokbrekers of andere delen van de wielophanging zijn vervangen. Ook als uw auto naar links of rechts trekt, uw banden scheef afslijten, het stuur niet recht staat tijdens rechtuit rijden of als de auto niet lekker rijdt.

Wielen balanceren

Wielen die uit balans zijn veroorzaken trillingen bij bepaalde snelheden. Dat kan leiden tot vroegtijdige slijtage van de wielophanging en van de banden. Tevens wordt het band/weg contact minder hetgeen de veiligheid niet ten goede komt.

Laat dus uw wielbalans controleren als er trillingen worden waargenomen. Wij kunnen dat met onze moderne apparatuur voor u verzorgen.

Bandenprofiel

Twijfelt u eraan of uw banden nog voldoende profiel hebben? Kom dan gewoon langs voor een gratis controle. Vrijblijvend checken wij uw banden en krijgt u van ons meteen te horen of uw voertuig toe is aan nieuwe banden. Ook voor een second opinion staan wij voor u klaar.